HTML

Visszük a pálmát

Egy dinamikusan fejlődő magyar vállalat inszájder blogja. Az Oázis Kertészet kereskedelmi és szappanopera szemszögből, az íróasztal mögül és a helyén: a kertben. Öko-barát, zöld zóna, tippek, trendek. Kreatív kertészet, mindenek felett. A fikusz legyen velünk!

Utolsó kommentek

  • kissbogi22: Ötletes! - bár én nem tudnám elképzelni a fürdőben :) (2011.07.25. 16:05) (Pont) egy talpalatnyi zöld
  • PinkPipi: @salix: Köszönjük a bíztatást, nagyon igyekszünk:) A köztéri növénytéma jó ötlet, felvetem a koll... (2010.05.25. 14:31) Madridból jelentjük
  • salix: Sziasztok, először is gratulálok a bloghoz, jó az ötlet és jó a megvalósítás is, meg mellesleg kor... (2010.05.24. 08:46) Madridból jelentjük
  • groenhersenen: @Seang Lee: Kolléga tárgyal. Van utalvány 1000-es és 5000-es címletben. Jó ajándék lesz! (2010.04.23. 16:07) Shopping, shopping, shopping...
  • Seang Lee: Draga Peppery, olykor nem konnyu a valtas, de viragok, zoldek koze szerzodni szerintem mindig nye... (2010.04.23. 13:16) Shopping, shopping, shopping...
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.07.06. 11:51 groenhersenen

Új lehetőségek a kereskedelemben

Egy piacvezető cégnek mindig körültekintőnek kell lennie, mikor a fejlesztési lehetőségekben gondolkozik. Fontos, hogy tájékozódjunk a technika legújabb vívmányairól és olyan úton induljunk el, ahol biztos a hosszú távú fejlődés. Számba véve az igényeket és a lehetőségeket arra jutottunk, hogy hamarosan a kertészeti kiskereskedelem nélkülözhetetlen eszközeivé válik az időgép és a teleportáló. Biztosak vagyunk benne, hogy mindkét újdonsággal az Oázis Kertészetben találkozhatnak majd először.

Hogy mindenkit meggyőzhessek a két technológia hasznosságáról, összeszedtem az alkalmazási lehetőségeket, illetve a problémákat melyeket megoldhatunk.
 
 
 Egy klasszikus, emberi felhasználásra alkalmas szerkezet
 
Időgép
Használata egyszerű, hiszen a téridő a tér-idő kontinuum működési elvén alapszik. Ez azt jelenti, hogy az anyag különböző helyen, vagy térben lehet, az idő függvényében, és hogy az anyag nyomot, vagy kontinuumot hagy, az idő folyamán. Gyakorlatilag azonos anyagmennyiség és felépítés, azonos helyen, de más-más időben való megjelenítéséről van szó. Főleg kereskedelmi célok elérésére alkalmas eszköz.
·         Megmarad a vágott karácsonyfa – a kereskedelmi szezonok egyik legnagyobb problémája, hogy egyszercsak vége lesz. Ezt gondot az időgéppel egyszerűen felszámolhatjuk.
·         Túlságosan kinyílt, vagy éppen nem nyílt ki szépen a nőnapi nárcisz, tulipán  – az időgépbe helyezett növények mindig a kívánt állapotba hozhatók, a vásárlók legnagyobb megelégedésére.
·         Siet a vásárló – mindannyian szeretünk sokáig vásárolgatni, de a pénztárhoz érve, akár 2-3 perces sorban állás, várakozás is bosszant minket. Az időgép segítségével, aki fizetni szeretne, azonnal sorra is kerül.
·         Lekésett akciók – sokan panaszkodnak, hogy nem szereznek időben tudomást ritka, de jelentős kedvezményeket biztosító akcióinkról (nem nézik elég sűrűn honlapunkat). Időgépesített szolgáltatásunkkal mindig a kívánt akciós napon lehetne vásárolni, a lehető legkedvezőbb feltételekkel.
 
 
Valami helyet változtat
 
Teleportáló
Az előbbivel ellentétben ezzel a módszerrel a tömeggel rendelkező anyagok elhelyezkedését változtatjuk meg 0 idő alatt a térben. Elsősorban logisztikai feladatok megoldására alkalmas készülék, de az áruminőség javításában és a marketing munka erősítésében is segítségünkre lehet.
·         Árumozgatás –megoldódik végre az egyébként környezetszennyező vízi-, vasúti és közúti szállítás. A termelőktől a növények másodpercek alatt az áruházba kerülnek. A vásárló csak kiválasztja, kifizeti a neki tetsző virágokat és mire hazaért a teleportáló már el is helyezte a nappaliban.
·         Túl kevés a vásárló jön az üzletbe – a teleportálóval tetszőleges mennyiségű vásárlót mozgathatunk el például olyan helyekről, ahol éppen túl sokan vannak (fesztiválok, plázák, hipermarketek). Még a vásárlók jellegét is megválogathatjuk, hiszen a templomokból vallásos, a parfümériából illatos vásárlókat hozhatunk.
·         Nincs jó helyen az áruház – nagy lehetőség van az áruházak teleportálásában is, hiszen azok így mindig a kereskedelmileg megfelelő helyre kerülnének. Például az áruházak világszerte követhetnék az anyák napját (ez az ünnep, különböző országokban máskor van), azaz május első vasárnapján Magyarországon lenne, a másodikon Peru, Svájc esetleg Szlovákia adna otthont az áruháznak és a hónap utolsó vasárnapja sem telne haszontalanul, hiszen Marokkóban és Franciaországban is ilyenkor ünneplik az anyák napját.
·         Magas téli fűtésszámla – szintén ez egész áruház mozgatásával elérhető, hogy a hideg téli napokon néhány hajnali órára a bolygó ellentétes oldalára teleportált épület jól felmelegedjen. A már felmelegített áruházat nyitásra vissza teleportáljuk az eredeti helyére.
·         Növényvédelem – a különböző kártevőket egyszerűen el teleportáljuk valahová messzire, esetleg egy másik kontinensre.
 
Mint látszik az Oázis élen jár az új ötletekben! Reméljük hamarosan megvalósíthatunk mindent, ami a vásárlók kényelmét szolgálja!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://visszukapalmat.blog.hu/api/trackback/id/tr1002133069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása